Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (5.33 secunde)
- Nu prea mai iau in considerare felul acesta oficial, conventional de a vedea dragostea, sub formula magica "celula a societatii". Gasesc ca fituica cu pricina are darul de a incorseta. Totusi admir oamenii care reusesc sa mentina corabia pe linia de plutire si evita naufragiul.
De ce mananca romanii multa paine? Romanii sunt mari amatori de paine. ... Cifrele arata ca romanii consuma cu 30% mai multa paine decat media Uniunii Europene. Lunar, un roman consuma in medie 7 kilograme de paine. ... Totusi, de cand mananca romanii atat de multa paine?
Sinistratii doljeni lupta in continuare cu apele care le-au intrat in gospodarii. Acestia se intorc rand pe rand la casele ruinate si incearca sa recupereze ramasite din ceea ce a fost odata averea lor.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.
Marian Mocanu, Candidat PSD pentru Senatul Romaniei in Colegiul 1, circumscriptia 43, a efectuat, in perioada 7-9 noiembrie, o vizita la Dublin, in mijlocul comunitatii de romani care traiesc in Irlanda.
Am deschis ieri dimineata televizorul curioasa sa vad ce au decis prin absenta romanii. Am reusit sa ma dumiresc destul de greu, dupa ce am trecut pe la cel putin cinci posturi de televiziune de unde am aflat doar ce pot cumpara la teleshoping sau cum sa-mi decorez casa.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. ... Confruntarile televizate stupide nu au contribuit nici ele la clarificarile necesare, nici in domeniul ofertelor si nici in cel al doctrinelor.
De ce in sarcina esti predispusa la anemie? Fierul in sarcina este esential pentru producerea hemoglobinei, proteina din compozitia globulelor rosii, care transporta oxigenul catre celule. Necesitatile organismului pentru fier cresc semnificativ in sarcina.
Am cititi pe catchy.ro un text care m-a pus pe ganduri. ... Tineti-va, naibii, hormonii in frau! ... Desi nu este chiar o poveste de amor, cred ca nu va veti plictisi daca o cititi si dvs.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Cind totul pare ca iti este impotriva si ca nimic din ceea ce faci nu iese bine, e normal sa te gindesti la masuri extreme pentru a iesi din situatia de criza.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed. ... Un caz romanesc interesant, din aceasta categorie, in care rapirile OZN se imbina cu elemente ale credintelor populare, este cel al lui DB.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, impreuna cu Garda Financiara Bihor, a pornit, pe 25 septembrie, o ampla actiune comuna de verificare a modului in care agentii economici bihoreni respecta salarizarea, daca acestia respecta termenele de plata a datoriilor, mai ales acolo unde exista retinere la sursa, daca firmele incheie contracte de munca, identificarea persoanelor care lucreaza la negru, cati angajati sunt incadrati cu salariu minim pe economie si cat castiga la negru pe deasupra s.a.
Marile companii din Craiova se întrec în acordarea de prime salariatilor, asa cum sunt prevazute în contractele colective de munca.
Ceaiul, foarte potrivit pentru vremea rea si friguroasa, dar nu la fel de bine savurat fierbinte pe canicula, are foarte multe beneficii pentru sanatate. Pentru britanici, cel putin, este raspunsul la orice problema:
Deranj mare pentru ocupantii apartamentelor ANL, deranj transformat in mare tragedie de ziarele bine intentionate.
Apropierea datei de 15 septembrie, pana cand Coalitia si-a propus sa schimbe presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, incinge spiritele pe scena politica. Renuntarea la alegeri anticipate nu a mai lasat Aliantei decat aceasta solutie pentru a-si asigura suprematia in plan legislativ.
Liderul PSD Mircea Geoana spune ca actualul guvern nu este "la inaltimea imensei majoritati si a fortei politice pe care o reprezinta insumat PSD si PD-L" si ca exista "intr-un fel, o abandonare a independentei de gandire economica".
Viorel Dolha (Continuare) Revenirea la limba moldoveneasca s-a facut cu pusca In 1937 insa, intelectualitatea din RASSM a fost acuzata ca a facut jocul dusmanului de clasa (63) si a fost exterminata in mod barbar. Incepand cu intregul guvern al republicii si terminand cu inimosii scriitori transnistrieni intre care:
google-analytics.com